پشیمانی تخم مهلکی است به وسیله لذت گذاشته می شود. کوپر

اطلاعیه مهم مالی درخصوص پرداخت شهریه نیمسال دوم 96-97

جهت باز شدن انتخاب واحد نیمسال دوم97-96 می بایست...

جهت باز شدن انتخاب واحد نیمسال دوم 97-96 می بایست دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی مبلغ5،000،000 ریال و دانشجویان مقاطع ارشد مبلغ 8،000،000 ریال بابت علی الحساب شهریه را از طریق درگاه اینترنتی با ورود به پنل دانشجویی خود با همراه داشتن شماره کارت عابربانک و همچنین رمز دوم کارت پرداخت نمایندتاسیستم انتخاب واحدبصورت اتومات برای آنها باز گردد.

دانشجویان محترم می بایست مابقی شهریه را بعد از انتخاب واحد بصورت نقد( اینترنتی) ویا طی چک به ماههای بهمن ،اسفند، فروردین ، اردیبهشت و حداکثر تا 30 اردیبهشت ماه  پرداخت وتسویه حساب خود را انجام نمایند.
نکته مهم : لازم به ذکر می باشد دانشجویان در صورت عدم تسویه حساب تا30 اردیبهشت ماه مشمول جریمه خواهند گردید.

نکته دوم: دانشجویان بعد از هر پرداخت می بایست وارد پنل کاربری خود شده و پرینت کارنامه مالی خود رادریافت نمایند. کارنامه مالی بایدشامل کلیه پرداختی ها و مانده بدهی دانشجو باشد . درصورت هرگونه مغایرت می توانند موضوع را با امور مالی در میان گذاشته تا برسی و پیگیری گردد.

• تاریخ انتشار : 1396/11/01