با مردم مشورت کن ولی خود تصمیم بگیر. مثل روسی

نحوه پرداخت شهریه ترم تابستان 97

جهت باز شدن انتخاب واحد تابستان 97 .....

جهت باز شدن انتخاب واحد تابستان 97 می بایست  مبلغ2،500،000 ریال بابت علی الحساب شهریه را از طریق درگاه اینترنتی با ورود به پنل دانشجویی خود با همراه داشتن شماره کارت عابربانک و همچنین رمز دوم کارت پرداخت نمایندتاسیستم انتخاب واحدبصورت اتومات برای آنها باز گردد.

دانشجویان محترم می بایست مابقی شهریه را بعد از انتخاب واحد بصورت نقد( اینترنتی) ویا بصورت قسطی و حداکثر تا 10 شهریورماه  پرداخت وتسویه حساب خود را انجام نمایند.

نکته دوم: دانشجویان بعد از هر پرداخت می بایست وارد پنل کاربری خود شده و پرینت کارنامه مالی خود رادریافت نمایند. کارنامه مالی بایدشامل کلیه پرداختی ها و مانده بدهی دانشجو باشد . درصورت هرگونه مغایرت می توانند موضوع را با امور مالی در میان گذاشته تا برسی و پیگیری گردد.

• تاریخ انتشار : 1397/04/03