شخص صاحب سجایا کسی است که میداند چه می خواهد، اسیر احساسات نیست و مطابق اصولی صحیح رفتار میکند. فروید

شروع ثبت نام مرحله اول و دوم وام دانشجویی صندوق رفاه جهت نیمسال اول سال تحصیلی 98-97

تاریخ ثبت نام وام صندوق رفاه از تاریخ 17 شهریور ماه از طریق ....

به اطلاع دانشجویان گرامی شاغل به تحصیل می رساند. ثبت نام وام دانشجویی از تاریخ 17 شهریور ماه از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز می گردد.  دانشجویان متقاضی وام دانشجویی، می توانند نسبت به ثبت درخواست نوع وام در قسمت پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به شرح زیر اقدام نمایند.

🔶ورود به سایت پرتال دانشجویی به آدرس www.bp.swf.ir  ،  اگر برای اولین بار متقاضی وام هستید گزینه "تشکیل پرونده" را  تکمیل و سپس وارد مرحله بعدی شوید.

🔶و اگر قبلا وام گیرنده بودید، گزینه " ورود به پورتال فاز 2 را انتخاب نمایید. و با کد کاربری و کلمه عبور که هردو کدملی با خط تیره می باشد وارد شده و نوع وام خود را "شهریه غیرانتفاعی "انتخاب و نموده تایید نهایی را ثبت نمایند.

🔶توجه داشته باشید: پرداخت هرگونه وام دانشجویی منوط به ثبت نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشد. برای تسریع در انجام امور ، پس از ثبت نام وام دانشجویی خود، مدارک و اسناد مورد نیاز را در اسرع وقت،  برای تایید نهایی وام مربوطه به امورمالی دانشگاه تحویل نمایید.

*مدارک مورد نیاز:

1-   ارائه  تعهد نامه محضری به همراه مدارک مربوط به ضامن (فیش حقوقی و حکم کارگزینی کارمند رسمی یا پیمانی)

2-   تکمیل دو برگ درخواست وام شهریه موجود در سایت

3-  کپی کارت ملی و شناسنامه ضامن و دانشجو