کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش به دنبال می آید. امرسون

اطلاعیه شماره یک زمان ثبت نام ومدارک مورد نیاز پذیرفته شدگان سوابق تحصیلی کارشناسی پیوسته سال 1399

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان با سوابق تحصیلی  مقطع کارشناسی پیوسته سال 99در موسسه آموزش عالی هرمزان به اطلاع می رساند ثبت نام  به دو روش اینترنتی و ارسال مدارک ازروز سه شنبه 29 مهرماه لغایت 8آبان ماه تمدید شد.

جهت ثبت نام اینترنتی مدارک ذیل را اسکن نمایید. ضمنا اصل مدارک فوق از طریق پست یا حضوری به موسسه ارسال گردد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام به شرح زیر می باشد:

1-اصل و کپی کلیه صفحات شناسنامه (2سری)

2-اصل و کپی کارت ملی (2سری)

3- 6 قطعه عکس پرسنلی 4*3 (برادران مشمول 12 قطعه)

4-کپی از صفحه اول دفترچه بیمه (تامین اجتماعی ، خدمات درمانی و ...  )

5-مدرک نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه

شامل یکی از موارد کارت پایان خدمت، کارت معافیت و کسی که فاقد مدرک پایان خدمت و معافیت باشند باید گواهی اعلام اخرین وضعیت تحصیلی دانش آموز از محل تحصیل دریافت و موقع ثبت نام به همراه داشته باشید.

6-مدارک مورد نیاز نظام آموزشی جدید(3-3-6)

الف-اصل گواهی نامه موقت پایان تحصیلات دور متوسطه دوم به انضمام یک برگ تصویر آن(درصورت نداشتن مدرک پیش دانشگاهی ارائه اصل مدرک مقطع کاردانی الزامی می باشد.)

ب- اصل کارنامه پایان تحصیلات دوره متوسطه دوم به انضمام یک برگ تصویر آن

ج-رسید پستی تاییدیه تحصیلی دوره متوسطه دوم: (جهت دریافت تاییدیه تحصیلی بایستی به سایت https://emt.medu.ir  مراجعه و پس از ثبت اطلاعات کد پیگیری دریافت شده به موسسه اعلام گردد. یا با همراه داشتن یک برگ کپی گواهی موقت پایان تحصیلات دوره متوسطه دوم به دفتر پیشخوان دولت مراجعه نمایید و فیش پستی را همراه مدارک ارائه نمایید)

7-مدارک مورد نیاز برای نظام آموزشی سالی واحدی با ترمی واحدی(پیش دانشگاهی)

الف-اصل و یک برگ تصویر گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی و ریزنمرات پیش دانشگاهی